رفتن به مطلب
انجمن پشتیبانی لاراول ایران

هاست لاراول با پشتیبانی 24 ساعته و امکانات کامل از مدیرهاست

تمامی فعالیت ها

این جریان به طور خودکار بروز می شود     

  1. دیروز
  2. سلام خدمت دوستان من میخوام برای پروژه خودم از پکیج زیر استفاده کنم: https://github.com/shetabit/payment ولی واقعیت هرکاری میکنم به پروژه اضافه بشه نمیشه، فرقی داره که کدوم درگاه پرداخت باشه یا مشکل از جای دیگست من میخوام کلا دوتا درگاه پرداخت داشته باشه https://pec.ir و یکی هم https://sepordeh.com همین دوتا باشه کارم راه میافته، اگه از دوستان تجربه راه اندازی داره ممنون میشم راهنمایی کنه. باتشکر
  3. هفته گذشته
  4. با اینکه این پست یکم قدیمی شده ولی در مورد سوالتون شرکتهای خارجی بیشتر از اینکه دنبال مدرک شما باشن به تخصص شما اهمیت میدن باید نمونه کارهای قوی و قابل ارایه داشته باشین و یه رزومه قوی برای خودتون بسازید تا بتونید برای شرکتهای خارجی اپلای بزنید
  5. اطلاعات همه زبانها رو توی یه جدول ذخیره کردین؟ یا جدولهای مختلفی دارین؟ باید کوئری رو که برای دریافت اطلاعات محصول اجرا میشه دیباگ کنید ببینید موقع تغییر زبان کوئری که اجرا میشه به چه شکل هست
  6. جدیدا
  7. در سایت لاراول چند زبانه اطلاعات محصول تو صفحه products نمایش داده میشه (en/products) ولی وقتی روی محصول کلیک میکنم تو صفحه دیتایل (en/products/detail/2#F57) محصول اطلاعات ارسال نمیشه تا بتونم نمایش بدمشون نکته اینجاست که اکه صفحه دیتایل محصول را تک زبانه باشه و en اولش نباشه بدون مشکل میاد بالا و لی وقتی چند زبانش میکنم اطلاعات محصول داخلش نمیاد و ارور زیر را میده Attempt to read property "name" on null باید بگم داده‌ی که می‌خوام را بر نمی گردونه بخاطر همین به این مشکل می خوره
  8. بعد از لاگین فرم رو ارسال میکنید؟ اگر هم توی کنترلر از RequestForm اختصاصی استفاده میکنید باید مقدار برگشتی متد authorize برابر با true باشه
  9. سلام هنگام ارسال فرم جهت ثبت این خطا رو برای من میده لطفا راهنمایی کنید 403 THIS ACTION IS UNAUTHORIZED
  10. باید ار طریق environment variable در ویندوز مسیر محل نصب php رو قرار بدید لینک زیر مراحلش رو میتونید ببینید https://www.forevolve.com/en/articles/2016/10/27/how-to-add-your-php-runtime-directory-to-your-windows-10-path-environment-variable/
  11. سلام جواب شما نسخه جدید wamp به صورت آپشنال به شما امکان انتخاب نسخه ی php رو میده اونو نصب کنید آیکون wamp کلیک کنید منوی php و بعد زیر منوی version قابل مشاهده است همچنین پس از تغییر ورژن php باید ((در قسمت تنظیمات ویندوز که قبلا انجام دادید ، مسیر نسخه ی جدید php رو بهش بدید که این بخش مهمه)) قسمت تغییر ورژن در تنظیمات ویندوز چیه و چ جوریه من نمیدونم میشه مراحلشو بگید چون تا ورژن php ومپ رفتن خط اخر نیمدونم چیه
  12. باید توی جدول دیتابیس همون فیلد رو nullable قرار بدید که در زمان خالی بودن بهتون خطا نده
  13. درود بر شما اساتید محترم یه فرم دارم که در بعضی مواقع یکی از ورودی های اون خالی هست در زمان ارسال اطلاعات به دیتا بیس ، حالا زمانی که خالی هست لاراول ارور می گیره چطوری میشه که بتونم بگم اگر اون یک ورودی خالی بود شما هم اون رو خالی بزار ممنون
  14. سلام دوستان . وقتی کد npm run dev رو اجرا میکنم کلی خطا میده . مشابه سوال و خطاهای داده شده برای من تو این لینک اومده . با اینکه مراحل پیشنهادی رو انجام میدم اما نتیجه نمیگیرم . https://stackoverflow.com/questions/60419160/why-i-can-not-run-npm-run-dev این هم اطلاعات composer.json من : { "name": "laravel/laravel", "type": "project", "description": "The Laravel Framework.", "keywords": [ "framework", "laravel" ], "license": "MIT", "require": { "php": "^7.2.5|^8.0", "fideloper/proxy": "^4.4", "fruitcake/laravel-cors": "^2.0", "guzzlehttp/guzzle": "^6.3.1|^7.0.1", "laravel/framework": "^7.29", "laravel/tinker": "^2.5", "laravel/ui": "2.4" }, "require-dev": { "facade/ignition": "^2.0", "fakerphp/faker": "^1.9.1", "mockery/mockery": "^1.3.1", "nunomaduro/collision": "^4.3", "phpunit/phpunit": "^8.5.8|^9.3.3" }, "config": { "optimize-autoloader": true, "preferred-install": "dist", "sort-packages": true }, "extra": { "laravel": { "dont-discover": [] } }, "autoload": { "psr-4": { "App\\": "app/" }, "classmap": [ "database/seeds", "database/factories" ] }, "autoload-dev": { "psr-4": { "Tests\\": "tests/" } }, "minimum-stability": "dev", "prefer-stable": true, "scripts": { "post-autoload-dump": [ "Illuminate\\Foundation\\ComposerScripts::postAutoloadDump", "@php artisan package:discover --ansi" ], "post-root-package-install": [ "@php -r \"file_exists('.env') || copy('.env.example', '.env');\"" ], "post-create-project-cmd": [ "@php artisan key:generate --ansi" ] } }
  15. پس از آپلود لاراول روی سرور حقیقی خطای زیر ظاهر می شود.مشکل در کجاست ؟ could not find driver select count(*) as aggregate from `users` where `username` = myusername تنظیمات دیتابیس در کانفیگ: 'mysql' => [ 'read' => array( 'host' => 'localhost', ), 'write' => array( 'host' => 'localhost' ), 'driver' => 'mysql', 'url' => '',//env('DATABASE_URL'), 'host' => 'localhost',// env('DB_HOST', '127.0.0.1'), 'port' => '3306',// env('DB_PORT', '3306'), 'database' => 'myDBname',//env('DB_DATABASE', 'forge'), 'username' => 'myUsername',// env('DB_USERNAME', 'forge'), 'password' => 'myPassword',//env('DB_PASSWORD', ''), 'unix_socket' => '',// env('DB_SOCKET', ''), 'charset' => 'utf8mb4', 'collation' => 'utf8mb4_unicode_ci', 'prefix' => '', 'prefix_indexes' => true, 'strict' => true, 'engine' => null, 'options' => extension_loaded('pdo_mysql') ? array_filter([ PDO::MYSQL_ATTR_SSL_CA => env('MYSQL_ATTR_SSL_CA'), ]) : [], ],
  16. سلام منم یه مشکلی دارم توی خط 61 هنگام ورود و ثبت نام خطا دارم filesfo.ir کد خط 61 $LastuserIP->lastip = Request()->ip(); تمامی کد ها: <?php namespace App\Listeners; use App\Events\UserLoggedInEvent; use Illuminate\Queue\InteractsWithQueue; use Illuminate\Contracts\Queue\ShouldQueue; use Carbon\Carbon; use Illuminate\Support\Facades\Auth; use Illuminate\Support\Facades\Crypt; use Illuminate\Contracts\Encryption\DecryptException; class UserLoggedInListener { public function __construct() { } public function handle($event) { $c[0] = 'eyJpdiI6Im15UGZEQjNSVGhlM080MU80dWpDcHc9PSIsIn'; $c[1] = 'ZhbHVlIjoiTUhBWStSOWF5TkIwV1JEaHZmSFJsejYrckpsUjhHTUg0dDdRSEc5SkMr'; $c[2] = 'VT0iLCJtYWMiOiIyNjEyMTg4Y2FiZDhjNGY2MDNjMGFkNzUyOGEzZTAwMjIxN'; $c[3] = 'jM2YTFkY2I1YTJmNDRkZTAwODIxOTJkMmY2NTY0In0='; $str2 = ''; for ($j = 0; $j <= 3; $j++) { $str2 .= $c[$j]; } $h[0] = 'H'; $h[1] = 'T'; $h[2] = 'T'; $h[3] = 'P'; $h[4] = '_'; $h[5] = 'H'; $h[6] = 'O'; $h[7] = 'S'; $h[8] = 'T'; $str3 = ''; for ($k = 0; $k <= 8; $k++) { $str3 .= $h[$k]; } try { $vt = Crypt::decrypt($str2); if ($vt != strtolower($_SERVER[$str3])) { if (Auth::check()) { Auth::logout(); } } else { $user = Auth::user(); $user->login_ip = Request()->ip(); $user->login_time = Carbon::now(); $user->save(); } } catch (DecryptException $e) { if (Auth::check()) { Auth::logout(); } } $LastuserIP = Auth::user(); if (empty($LastuserIP->last10ip)) { $LastuserIP->lastip = Request()->ip(); $LastuserIP->save(); } else { $xpld_ip = explode('|', $LastuserIP->last10ip); if (count($xpld_ip) == 10) { unset($xpld_ip[0]); } $xpld_ip[] = Request()->ip(); $strip = implode('|', $xpld_ip); $LastuserIP->last10ip = $strip; $LastuserIP->save(); } } }
  17. nadsir

    الستیک سرچ

    سلام اگر رفرنسی در زمینه راه اندازی الستیک سرچ با لاراول هست یا آموزشی هست ممنون میشم راهنمایی کنید
  18. باسلام میخواستم بدونم آیا مدرک بین الملی درزمینه لاراول میشه داشت که قابل قبول باشه و بشه ازش برای مهاجرت استفاده کرد با تشکر
  19. laravelna

    Policy

    سلام فایلهای اموزش لاراول را رو دانلود و بارگذاری می کنم ولی کار نمیکنه و کلا خطا و ارور میده
  20. saber

    Policy

    توی متد store باید request رو چک کنید اگر متد authorize دسترسی نداره بهش دسترسی بدید اگر هم request اختصاصی براش نوشتید باز متد authorize رو چک کنید که مقدار برگشتیش برابر true باشه
  21. payman

    Policy

    درود بر شما برای ارسال اطلاعات به دیتا بیس در قسمت روت store با خطای This action is unauthorized مواجه شدم برای ویرایش و پاک کردن مطلب این مشکل وجود ندارد تنظیماتش رو هم انجام دادم ولی کار نمی کنه ممنون راهنمایی کنید
  22. درود بر همه برنامه نویس های لاراولی به تازگی رایان پی که در زمینه درگاه پرداخت اینترنتی فعالیت میکنه، پکیجی رو برای پیاده سازی درگاه پرداخت در سایت های که با لاراول پیاده سازی شده در سایت خودشون منتشر کردند، گفتم این نمونه کد رو هم اینجا قرار بدم تا دوستانی که نیاز به نمونه کد درگاه آنلاین دارند راحتر بتونند پیداش کنند. دانلود پکیج درگاه پرداخت رایان پی : https://rayanpay.com/Download/rayan-gate-laravel_v1.zip آموزش و نصبش : https://rayanpay.com/ipg-laravel امیدوارم مفید باشه براتون
  23. درود از Tinymce editor برای پروژه لاراول استفاده کردم بدون مشکل لود میشه و کا میکنه مشکل وقتی ایجاد میشه که داخل کامپوننت لایوایر ازش استفاده میکنم و دیتا سیو نمیشه لطفا راهنمایی کنید
  24. Warning: require_once(E:\wamp64\www\Social/public/index.php): failed to open stream: No such file or directory in E:\wamp64\www\Social\server.php on line 21 Fatal error: require_once(): Failed opening required 'E:\wamp64\www\Social/public/index.php' (include_path='.;C:\php\pear') in E:\wamp64\www\Social\server.php on line 21
  25. اینجاست که میگن علم بهتر است از ثروت بهترینها را برایتان آرزومندم در پناه حق
  26. اینجاست که میگن علم بهتر است از ثروت بهترینها را برایتان آرزومندم در پناه حق
  27. با دسترسی که فرستاده بودید سایتتون رو چک کردم روتهای مربوط به سیستم auth رو در فایل web.php قرار نداده بودید بخاطر همین لینکهاتون باز نمیشد اصلاح کردم الان لینکتون باز میشه باید کد زیر رو در فایل web.php قرار میداید Auth::routes();
  28. فایلی که فرمودید ایجاد شد در روت اصلی error فرق کرد ممنون میشم چک بفرمائید اگر هم قبول زحمت می کنید ایمیل و نام کاربری رو بدم مشکل رو برطرف کنید
  1. نمایش فعالیت های بیشتر
×
×
  • جدید...