رفتن به مطلب
انجمن پشتیبانی لاراول ایران

هاست لاراول با پشتیبانی 24 ساعته و امکانات کامل از مدیرهاست

تمامی فعالیت ها

این جریان به طور خودکار بروز می شود     

  1. Today
  2. دیروز
  3. دوباره نصب کردم . بازم موقع اجرا لاراول همون ارور بالا رو میده
  4. ممنون از پاسخگوییتون . دوباره پاک و نصب میکنم ببینم چه نتیچه ای میده
  5. سلام من داخل پروژه ام جدول پیوتی دارم که سه تا فیلد داره: user_id club_id type کاربران با توجه به نوع فعالیتشون عدد تایپ مشخصی دریافت میکنند زمانی که من دیتا پیوت میخونم نیاز دارم که یوزر ایدی با توجه به تایپ بگیرم چطور میتونم این فیلتر اضافه کنم؟
  6. ayot

    مشکل پخش قسمت 38 و 39

    سلام فایل آموزش دانلود کنید
  7. mohammad8982

    مشکل پخش قسمت 38 و 39

    سلام و عرض خسته نباشی قسمت 38 و 39 قابل پخش نیست ممکن لطف کنین اصلاح بشه؟
  8. هفته گذشته
  9. سلام وقت بخیر در کلاس های بوت استرپ به صورت پیش فرض این استایل ها وجود داره برای اطلاعات بیشتر به مستندات بوت استرپ مراجعه کنید و اگر مشکلی داشت با اینسپکت گرفتن میشه مشکلش را حل کرد . موفق و سربلند باشید
  10. سلام وقت بخیر در نسخه لاراول 8 این مشکل حل شده اما اگر از لاراول نسخه های پایین تر استفاده میکنید باید به این آدرس بروید و این قطعه کد رو اضافه کنید. app\Providers\AppServiceProvider این کد رو در قسمت boot اضافه کنید public function boot() { // Schema::defaultStringLength(191); }
  11. سلام وقت بخیر برای حل مشکل دوباره اقدام به نصب کنید
  12. سلام به شما دیدم بعضی از دوستان با قسمت Standalone Image Button در درس 29 مشکل داشتن، گفتم راهی که برای من جواب داد رو بهتون بگم. این هم بدونید خوبه که کلی پکیج های خوب دیگه هم هست برای آپلود عکس و حتی بدون هیچ پکیچ ای هم میتونید اینکارو انجام بدید. خب این کد html برای انتخاب عکس هامون و دکمه انتخاب که درون فرممون قرار میگیره : <div class="col-md-6"> <h2 class="mt-4">Standalone Image Button</h2> <div class="input-group"> <span class="input-group-btn"> <a id="lfm" data-input="thumbnail" data-preview="holder" class="btn btn-primary text-white"> <i class="fa fa-picture-o"></i> Choose </a> </span> <input id="thumbnail" class="form-control" type="text" name="image"> </div> <div id="holder" style="margin-top:15px;max-height:100px;"></div> </div> و اینم کدی که درون فایل index.blade.php و در انتهای اون قرار میدیم: <script> {!! \File::get(base_path('vendor/unisharp/laravel-filemanager/public/js/stand-alone-button.js')) !!} </script> <script> $('#lfm').filemanager('image', {prefix: "/filemanager"}); </script> و تمام. اگه دوست داشتید لایک کنید. :))
  13. ممنون بخاطر پاسخ . خارج از لاراول و توی php میشه به این الگوریتم رسید ؟ یا حتما باید با خود لاراول جدول کاربرها رو توی جدول جدید کپی کنم و پسوردشون رو هش کنم ؟
  14. سلام خدمت همه دوستان بنده لاراول رو نصب کردم ولی وقتی دستور php artisan serve رو میزنم که پروژه کامیل و اجرا بشه دوتا ارور میده . خواستم بدونم کسی علتشو میدونه ؟ متن ارور به شرح زیر می باشد: c:\wamp11\www\blog\php artisan serve warning: require(c:\wamp11\www\blog/vendorautoload.php): failed to open stream: no such file or directory in c:\wamp11\www\blog\artisan on line 18 fatal error: require(): failed opening required 'c:\wamp11\www\blog/vendor/autol oad.php' (include_path='.;c:\php\pear') in c:\wamp11\www\blog\artisan on line 18 c:\wamp11\www\blog> لطفا راهنمایی کنید باتشکر
  15. رمزها رو باید طبق الگوریتم خود لاراول تبدیل کنید و برای هر کاربر رو در رکورد خودش ذخیره کنید. توی لاراول از کد زیر برای تعیین رمز استفاده میشه $password = Hash::make( '123456789');
  16. سلام دوستان . من یک وب سایت دارم که حدود 25 هزار کاربر داره . الان دارم سایت رو با لاراول بازنویسی می کنم . قبلا با php خام نوشته بودم . الان می خوام یوزرهای خودم رو وارد جدول یوزر لاراول کنم . توی سیستم قبلی با md5 ذخیره می کردم . البته رمز عبور اصلی رو هم که هش نشده بودن رو توی یک جدول جدا ذخیره دارم ( که به درد همچین روزی می خوره ) حالا با نوشتن php یوزرها رو به جدول لاراول انتقال دادم اما پسوردها رو نمی دونم طبق چه فرمولی وارد کنم . هر کاری می کنم زمان وارد شدن کاربر پسوردها رو یکی نشون نمی ده و وارد حساب نمی شه شد . ممنون میشم راهنمایی کنین تا بتونم جدول یوزرهای قدیم رو به جدول جدید با تغییر پسورد ( که خود پسوردها رو بدون md5 کردن هم دارم ) وارد کنم .
  17. از helper function مربوط به auth استفاده کنید به شکل زیر میتونید فراخوانی کنید auth()->user()->id
  18. با تشکر از شما ، ممنون سپاسگذارم ازتون
  19. سلام من هنگامی که از این دستور در لاراول8(php artisan migrate)استفاده میکنم با این ارور مواجه میشم Illuminate\Database\QueryException SQLSTATE[42000]: Syntax error or access violation: 1253 COLLATION 'utf8_unicode_ci' is not valid for CHARACTER SET 'utf8mb4' (SQL: select * from information_schema.tables where table_schema = jc and table_name = migrations and table_type = 'BASE TABLE') at C:\xampp\htdocs\lara2\vendor\laravel\framework\src\Illuminate\Database\Connection.php:671 667▕ // If an exception occurs when attempting to run a query, we'll format the error 668▕ // message to include the bindings with SQL, which will make this exception a 669▕ // lot more helpful to the developer instead of just the database's errors. 670▕ catch (Exception $e) { ➜ 671▕ throw new QueryException( 672▕ $query, $this->prepareBindings($bindings), $e 673▕ ); 674▕ } 675▕ } 675▕ 1 C:\xampp\htdocs\lara2\vendor\laravel\framework\src\Illuminate\Database\Connectors\MySqlConnector.php:76 PDOException::("SQLSTATE[42000]: Syntax error or access violation: 1253 COLLATION 'utf8_unicode_ci' is not valid for CHARACTER SET 'utf8mb4'") 2 C:\xampp\htdocs\lara2\vendor\laravel\framework\src\Illuminate\Database\Connectors\MySqlConnector.php:76 PDO::prepare("set names 'utf8mb4' collate 'utf8_unicode_ci'")
  20. جدیدا
  21. سلام دوست عزیز این موارد رو انجام بده تا مشکلت حل بشه. 1 - نوشتن select و کلاسش 2 - کپی فایل پلاگین در این آدرس "blog\public\plugins\chosen<<<" و وارد کردن آدرس css و js در فایل index.blade.php و نوشتن یلد در پایین js @yield('js') 3 - و مرحله آخر نوشتن این تیکه کد به پایین فرم @section('js') <script> $(".chosen-select").chosen() </script> @endsection 5 - و در نهایت نتیجه : موفق و پیروز باشید
  22. منم همین مشکل رو دارم ولی فایل css درست هست
  23. با سلام چرا در ویو ها auht را شناسایی نمی کند باید به شکل زیر مسیردهی گردد چطور این مشل را بر طرف کنم: <div class="form-group"> <label for="user_id">نویسنده:{{\Illuminate\Support\Facades\Auth::user()->name}}</label> <input type="hidden" name="user_id" value="{{\Illuminate\Support\Facades\Auth::user()->id}}"> </div>
  24. با سلام من در استفاده از پلاگین chosen مشکل دارم ممنون میشوم راهنمایی کنید
  25. ali777

    slugable

    من از پکیج slugable استفاده کردم برای ساخت slug و میخواستم دو تا ورودی بدم بهش از داکیومنت مطالعه کردم و این کد رو پیدا کردم public function sluggable() { return [ 'slug' => [ 'source' => ['????????', 'name'] ] ]; } به جای علامت سوال چه کدی قرار بدم که ایدی و نام رو به slug تبدیل کنه
  26. سلام خسته نباشید یه سوال داشتم من با استفاده از dropzone یک عکس رو آپلود کردم و مشکلی نداره فقط میخواستم یک فیلتر قرار بدم که فقط مثلا فرمت jpg رو بشه آپلود کرد باید داخل dropzone چی قرار بدم ؟
  27. کنسول مرورگر و چک کنید ببینید چه خطایی داره حتما یه جایی اشتباهی توی کدها و یا نحوه لود کردنشون وجود داره
  28. من طبق آموزش کارهای گفته شده رو انجام دادم ولی بازم مشکلم حل نشد اول دانلود کردم بعد به صفحه index اضافه کردم مو به مو طبق آموزش انجام دادم ولی بازم مشکلم حل نشد
  1. نمایش فعالیت های بیشتر
×
×
  • جدید...