Dezhkam 0 گزارش دادن ارسال شده در مهر 1 با اجرای دستور Composer Install خطای زیر ایجاد میشه حتی با استفاده از ... شکن هم باز خطا میده. کسی راه حلی براش داره؟ Failed to download symfony/polyfill-intl-grapheme from dist: curl error 28 while downloading https://api.github.com/repos/symfony/polyfill-intl-grapheme/zipball/433d05519ce6990bf3530fba6957499d327395c2: Operation timed out after 10007 milliseconds with 0 out of 0 bytes received Now trying to download from source 1 نقل قول Share this post Link to post Share on other sites
mohsen864 0 گزارش دادن ارسال شده در مهر 1 با سلام و احترام من میخوام Composer رو دانلود و لاراول رو نصب کنم ولی متأسفانه سایتش بالا نمی یاد مثل اینکه فیلتر شده و یا یک فایروال و یا چیزی اجازه نمیده اون باز بشه چند وقت پیش درست بود راه حل نصب کامپوزر به روش دیگه ای رو لطفا پیشنهاد بدید بهم نقل قول Share this post Link to post Share on other sites
saber 143 گزارش دادن ارسال شده در مهر 1 این مشکلات بخاطر اختلالات اینترنت هست از نرم افزارهای فیل تر شکن موقع نصب استفاده کنید تا مشکلی نداشته باشید نقل قول Share this post Link to post Share on other sites
smhkhorram 0 گزارش دادن ارسال شده در آبان 1 سلام . بحث اختلال فکر نمیکنم باشه. از روزی که ایران از سمت خودش اینترنت رو دستکاری کرده ما به مشکل خوردیم. من تا همین یکماه پیش راحت کار میکردم ولی الان هیچ پکیجی روی لاراول نمیتونم نصب کنم. چه با قند شکن چه بی قند شکن ... نقل قول Share this post Link to post Share on other sites