مهدی 3 گزارش دادن ارسال شده در فروردین 99 با سلام.من یه پروژه جدید درست کردم وقتی که میخوام دستور php artisan migrate استفاده کنم این ارور میده Illuminate\Database\QueryException SQLSTATE[HY000] [1049] Unknown database 'school' (SQL: select * from information_schema.tables where table_schema = school and table_name = migrations and table_type = 'BASE TABLE') at D:\NarmAfzar\Programming\InstalingSoftwer\wamp64\www\larve\vendor\laravel\framework\src\Illuminate\Database\Connection.php:670 666| // If an exception occurs when attempting to run a query, we'll format the error 667| // message to include the bindings with SQL, which will make this exception a 668| // lot more helpful to the developer instead of just the database's errors. 669| catch (Exception $e) { > 670| throw new QueryException( 671| $query, $this->prepareBindings($bindings), $e 672| ); 673| } 674| 1 D:\NarmAfzar\Programming\InstalingSoftwer\wamp64\www\larve\vendor\laravel\f PDOException::("SQLSTATE[HY000] [1049] Unknown database 'school'") 2 D:\NarmAfzar\Programming\InstalingSoftwer\wamp64\www\larve\vendor\laravel\f PDO::__construct("mysql:host=127.0.0.1;port=3306;dbname=school", "root", "" تنظیمات فایل .envهم درست کاملا DB_CONNECTION=mysql DB_HOST=127.0.0.1 DB_PORT=3306 DB_DATABASE=school DB_USERNAME=root DB_PASSWORD= و توی php.ini هم خط روبرو اومده extension=pdo_mysql نمیدونم مشلکش چیه لطفا راهنمایی کنید نقل قول Share this post Link to post Share on other sites
Special_One 57 گزارش دادن ارسال شده در فروردین 99 سلام مهدی عزیز شما باید ابتدا دیتابیس خود را پاک کنید و تمام جداول رو پاک کنید. سپس وارد پوشه app\Providers\AppServiceProvider.php میشوید و در تابع boot این کد را مینویسی public function boot() { // Schema::defaultStringLength(191); } و در ابتدا دستور use Illuminate\Support\Facades\Schema; را باید اضافه کنید و در انتها دستور php artisan migrate اجرا کنید و کار تمام موفق باشید نقل قول Share this post Link to post Share on other sites
مهدی 3 گزارش دادن ارسال شده در فروردین 99 این کارا رو انجام دادم و اما مشکل همچنان باقیست نقل قول Share this post Link to post Share on other sites
Special_One 57 گزارش دادن ارسال شده در فروردین 99 در 1 ساعت قبل، مهدی گفته است : این کارا رو انجام دادم و اما مشکل همچنان باقیست اگر امکانش هست از کدهای مایگریشن تصویر بفرستید نقل قول Share this post Link to post Share on other sites
saber 143 گزارش دادن ارسال شده در فروردین 99 در 8 ساعت قبل، مهدی گفته است : این کارا رو انجام دادم و اما مشکل همچنان باقیست علاوه بر مواردی که دوست عزیزمون بهتون گفتن توی خطای شما گفته دیتابیس school رو شناسایی نمیکنه چک کنید این دیتابیس در phpmyadmin موجود باشه و اگر قبلا مقادیر دیگه ای در تنظیمات ثبت کرده بودید ممکنه اطلاعات کش شده و اطلاعات قدیمی رو میاره شما یکبار دستور زیر رو هم اجرا کنید و تست بگیرید php artisan cache:clear 1 نقل قول Share this post Link to post Share on other sites
مهدی 3 گزارش دادن ارسال شده در فروردین 99 این از عکس منتها وقت آپلود میگه مشکلی در پردازش تصویر وجود دارد نقل قول Share this post Link to post Share on other sites
مهدی 3 گزارش دادن ارسال شده در فروردین 99 در 11 ساعت قبل، saber گفته است : علاوه بر مواردی که دوست عزیزمون بهتون گفتن توی خطای شما گفته دیتابیس school رو شناسایی نمیکنه چک کنید این دیتابیس در phpmyadmin موجود باشه و اگر قبلا مقادیر دیگه ای در تنظیمات ثبت کرده بودید ممکنه اطلاعات کش شده و اطلاعات قدیمی رو میاره شما یکبار دستور زیر رو هم اجرا کنید و تست بگیرید php artisan cache:clear این کار انجام دادم حتی محتویات پوشه cash از پوشه bootstrap هم دستی پاک کردم ولی ارور همچنان پابرجاست نقل قول Share this post Link to post Share on other sites
farbod 3 گزارش دادن ارسال شده در فروردین 99 در 2 ساعت قبل، مهدی گفته است : این کار انجام دادم حتی محتویات پوشه cash از پوشه bootstrap هم دستی پاک کردم ولی ارور همچنان پابرجاست اگه از ومپ استفاده میکنید با زمپ تست کنید نقل قول Share this post Link to post Share on other sites
mohammad2020 3 گزارش دادن ارسال شده در فروردین 99 سلام آقا مهدی علاوه بر راهنمایی خوب دوستان مراحلی رو هم بنده خدممتون میگم تا مشکلتون حل بشه... 1 - از ساخت و موجود بودن دیتابیسschool اطمینان حاصل نمایید 2 - در فایل env. مقادیر ذیل را که خودتون هم صحیح وارد کردید را انجام دهید . DB_CONNECTION=mysql DB_HOST=127.0.0.1 DB_PORT=3306 DB_DATABASE=school DB_USERNAME=root DB_PASSWORD= 3 - بخش مهم!!! اگر از قبل سرورتون (ومپ،زمپ،لمپ) آماده به کار می باشند پس از تنظیمات فایل env. نسبت به ریستارت (stop and start) نمودن سرور اقدام کنید 4 - بخش مهم!!! اگر از قبل سرور لوکال تون رو run (php artisan serve) کردید از حالت آماده به کار درآورید و پس از بستن محیط cmd مجددا وارد cmd شده و سپس run نمایید. بیان این نکته هم خالی از لطف نیست که بدونید بنده وقتی با نسخه های مختلف لاراول کار میکنم و در هنگام استفاده از مایگریشن ها حتما دستور ذیل رو در مسیر app\Providers\AppServiceProvider.php می نویسم و سپس یه تست میگیرم تا بدونم با دیتابیس ارتباط دارم یا نه... public function boot() { // Schema::defaultStringLength(191); } در پایان امیدوارم مشکل برطرف بشه... موفق باشید 1 1 نقل قول Share this post Link to post Share on other sites
مهدی 3 گزارش دادن ارسال شده در فروردین 99 زمپ که اجرا کردم مشکلم حل شد منتها هنوزم وقتی با ومپ میرم مشکلم سرجاش ممنونم از افرادی که وقت گذاشتند در در ۱۳۹۹/۱/۲۰ در 01:38، مهدی گفته است : نقل قول Share this post Link to post Share on other sites
salar_sis 1 گزارش دادن ارسال شده در دی 99 سلام احتمالا شما نام دیتابیس را در phpmyadmin وارد نکردید. مطمئنا اگر نام دیتابیس را وارد کنید این خطا در wamp حل می شود. 1 نقل قول Share this post Link to post Share on other sites
iman.persian 0 گزارش دادن ارسال شده در فروردین 0 از منوی فایل گزینه save all رو بزن نقل قول Share this post Link to post Share on other sites