mrm59 0 گزارش دادن ارسال شده در 1 اسفند با سلام من یه چیزایی از شی گرایی در سی شارپ بلدم. در لاراول 8 (هشت) هنگامی که بخواهیم Route از طریق کنترلر داشته باشیم. در قسمتی از دستور ( قسمت نخست درون آرایه) مثلا عبارت indexController::class را می نویسیم. تقاضایی که من دارم اینه که می شه لطفا توضیحی اجمالی بدهید که آن دو عملگر :: و کلمه کلاس که بعد از این عملگر آمده چیست. سر نخی به من بدهید که اصلا باید بروم پی چه چیزی که بیاموزم. ( آن دو علامت کولن و کلمه کلیدی کلاس پس از آن چیستند؟) نقل قول Share this post Link to post Share on other sites
saber 93 گزارش دادن ارسال شده در 2 اسفند سلام اون ساختاری که اشاره کردید مربوط به خود php هست و میتونید از لینک زیر توی سایت خود php در موردش مطالعه کنید که کاربردش بیشتر برای namespace کلاسها هست https://www.php.net/manual/en/language.oop5.basic.php#language.oop5.basic.class.class 1 نقل قول Share this post Link to post Share on other sites
mrm59 0 گزارش دادن ارسال شده در 2 اسفند بسیار سپاسگزارم. ممنونم. دست شما درد نکنه. نقل قول Share this post Link to post Share on other sites