رفتن به مطلب
انجمن پشتیبانی لاراول ایران

هاست لاراول با پشتیبانی 24 ساعته و امکانات کامل از مدیرهاست

تمامی فعالیت ها

این جریان به طور خودکار بروز می شود     

  1. Today
  2. سلام وقتتون بخیر من میخام دوتا تصویر شاخص اضافه کنم به پروژم یکی برای اپلود تصویر و یکی برای اپلود فایل های دانلودی ایدی دکمه رو تغییر دادم کدهای جی اس دوباره نوشتم ولی خب اشتباه بود و جواب نگرفتم ممنون میشم راهنمایی کنید <script src="/js/ckeditor/ckeditor.js"></script> <script> CKEDITOR.replace('description', { filebrowserImageBrowseUrl: '/file-manager/ckeditor' }); document.addEventListener("DOMContentLoaded", function() { document.getElementById('button-image').addEventListener('click', (event) => { event.preventDefault(); window.open('/file-manager/fm-button', 'fm', 'width=1400,height=800'); }); }); // set file link function fmSetLink($url) { document.getElementById('image_label').value = $url; } <div class="form-group"> <label class="col-sm-2 control-label">آپلود تصویر شاخص</label> <div class="input-group"> <input type="text" id="image_label" class="form-control" name="image"> <div class="input-group-append"> <button class="btn btn-outline-secondary" type="button" id="button-image">انتخاب</button> </div> </div> </div> <div class="form-group"> <label class="col-sm-2 control-label">آپلود فایل</label> <div class="input-group"> <input type="text" id="image_label" class="form-control" name="file"> <div class="input-group-append"> <button class="btn btn-outline-secondary" type="button" id="button-image">انتخاب</button> </div> </div> </div>
  3. دیروز
  4. هفته گذشته
  5. میتونید برای یوزر کنترلر ایجاد کنید و route مربوط به صفحه پروفایل رو هم در web.php بسازید و کاربر رو بعد از لاگین به صفحه ویرایش پروفایل هدایت کنید
  6. سلام قسمت event و listener رو چک کنید از اونقسمت هندل میشن
  7. من سیستم ثبت نام و لاگین کاربرای سایتم رو با laravel ui راه اندازی کردم. بعد از ثبت نام هر کاربر سعی میکنه یه ایمیل ارسال کنه اما تو کدش هیچ جایی ایمیل ارسال نمیکنه میتونید بگید از کجا باید پیداش کنم و جلوی این قضیه رو بگیرم؟
  8. سلام ممنون از وبسایت خوبتون وقتی میخوام بعد از دریافت idکاربر لاگین شده .به صفحه ادیت پروفایلش بره نماش صفحه not found به جای صفحه ویرایش کاربر نشون میده .در اموزش 23 لاراول برای کنترلر یوزر از مدل userاستفاده میکنه ولی برای من که از لارول 8 استفاده میکنم این کارو نمیکنه چون مدل user توسط کنترلر auth استفاده میشه .لطفا راهنمایی کنید .
  9. جدیدا
  10. سلام فایل منیجر معرفی شده در دوره آموزشی با لاراول 8 در قسمت Standalone button مشکل دارد. به این صورت که در واقع با لاراول 8 مشکل ندارد با پلاگین Choosen تداخل دارد. شما اگر فایل <script src="{{ url('/back/assets/chosen/docsupport/prototype-1.7.0.0.js') }}" type="text/javascript"></script> رو حذف کنید فایل منیجر کار می کند. نحوه بر طرف کردن این تداخل را کسی می دونه؟
  11. داخل مادل user اطلاعات رو fillable اگه قرار ندادید اینو حتما قرار بدید
  12. سلام من تمام مراحل ثبت نام رو مو به مو بارها و تو چند پروژه انجام دادم.جدول توی دیتا بیس ایجاد میشه اما دیتا از فرم register توی جدول وارد نمیشه از نتبینز استفاده میکنم و زمپ. دلیلش چی میتونه باشه؟ وقتی که پروژه ها رو توی نت بینز لود میکنم چندتایی از فایل های ارور داره.میشه دلیل این ارورها باشه؟
  13. سلام مجدد این دستور laravel/ui package. رو از طریق cmd که اجرا می کردم انجام نمیشد اون رو از طریق Visual code اجرا کردم مشکل حل شد. منتها الان خطا می دهد کنترلر Login وجود ندارد. در واقع در فولدر ها هم وجود ندارد. در آموزش که بر اساس لاراول 6 بوده این کنترلرهای بوده است ولی در لاراول 8 نیست. چطور می توان آنها رو ایجاد کرد؟
  14. ضمنا اول که کد رو نوشتم این خطا رو داد In order to use the Auth::routes() method, please install the laravel/ui package. و وقتی هم پکیج رو نصب کردم همچنان همین خطا را میدهد
  15. من از لاراول 8 استفاده می کنم. آموزش بخش 16 که در باره موضوع احراز هویت است در آموزش یکسری کنترلر های آماده وجود دارد ولی در لاراول 8 وجود ندارد. برای ایجاد انها چه باید بکنم؟
  16. سلام من بر اساس آموزش کد Update رو نوشتم. وقتی از متد save استفاده می کنم به جای ویرایش رکورد جدید ایجاد می کند و وقتی از Update استفاده می کنم هیچ ویرایش انجام نمی شود. کد ها به شکل زیر است. ممنون میشم راهنمایی کنید public function update(Request $request, Category $category) { $messages = [ 'title.required' => 'my title reuired error', 'title.unique' => 'my title unique error', 'title.max' => 'my title max error', 'description.required' => 'my description max error', ]; $validateData = $request->validate([ 'title' => 'required|unique:categories|max:100', 'description' => 'required', ],$messages); $category->title = $request->title; $category->description = $request->description; $category->active = $request->active; try{ $category->save(); //$category->update($request->all()); }catch(Exception $exception){ //return redirect(route('categories'))->with('warning',$exception->getCode()); return redirect(route('categories'))->with('warning',$exception->getMessage()); } $msg = 'Category Edited Succesfully'; return redirect(route('categories'))->with('success',$msg); }
  17. کنسول مرروگر رو چک کنید اگر خطا یا تداخلی داشته باشه اونجا مشخص میکنه
  18. در ویدئو 14 برای update از متد put استفاده شد ولی در ویدئو 23 از متد POST
  19. سلام دوستان خسته نباشید بنده تمام کارهای لازم مربوط به chosen انجام دادم ولی متاسفانه اصلا کار نمیکند از دوستان کسی هست بتونه منو راهنمایی کنه.
  20. با سلام خدمت همه دوستان من برای تبدیل تاریخ از پکیج ورتا استفاده کردم ولی متاسفانه الان 4.5 ساعت عقبه این کار ها رو هم انجام دادم در مسیر config/app.php مقدار 'timezone' => 'Asia/Tehran' را قرار دادم . دستور php artisan config:clear را اعمال کردم و همچنین در مسیر bootstrap/cache در روت رفته و سپس تمام فایل‌های موجود در آن را پاک کردم. دستورهای php artisan cache:clear و php artisan view:clear را زدم مشکلی . فایل‌های موجود در پوشه : storage/framework/cache و storage/framework/views رو هم پاک کردم ولی بازم مشکل حل نشده این رو هم بگم که ساعت سرور مشکلی نداره و همه اطلاعات در دیتابیس درست ثبت میشه یعنی ساعتش به ساعت تهران ذخیره میشه ممنون میشم راهنمایی کنید
  21. سلام وقت به خیر من یه Helper file دارم و میخوام از داخل اون Helper فایل یه route با متد POST رو صدا بزنم و براش data بفرستم. امکان استفاده از form رو ندارم و اصلا view هم برای این بخش ندارم. در حال حاضر از روش $response = (new ControllerName)->callAction('store',$request); برای ارسال اطلاعات و دریافت نتیجه استفاده میکنم که خطای زیر رو میگیرم.میشه لطفا راهنمایی کنید برای رفع مشکل؟ array_values() expects parameter 1 to be array, object given
  22. با توجه به جلسه 16 در قسمت : app-> Http-> contollers فولدر Auth و کنترلر های مربوطه اش ایجاد نشده . چیکار باید کرد؟
  23. اگه استایل بهم میخوره مسیر لود فایلهای css رو از سورس صفحه چک کنید ببینید درست هستن یا خیر، که احتمال زیاد مشکل از مسیر فایلها هست
  24. با سلام. من وقتی از یک route به شکل admin/user استفاده میکنم ، ویویی که ظاهر میشود بهم ریخته است اما اگر مثلا از user/ استفاده کنم ویو به شکل صحیح ظاهر میشود ظاهرا با روتهای دو قسمتی مشکل داره. دلیلش چیه؟
  25. آیدین

    job event , job table

    با سلام در مورد استفاده از این دو مبحث اگر توضیحی بدید و اگه بتونید برای درک بیشتر مثالی بزنید ممنون میشم
  26. سلام. برای تطبیق ویدیو آموزش لاراول جلسه 16 استاد طالبی، با لاراول 8 خیلی سردرگم شدم. از آموزش های لاراول 8 نتوانستم مبحث لاگین را پیدا کنم. خواهشا کمک کنید. یک سری فایل ها هست بقیه نیست یکسری دستورها کار می کند بقیه کار نمی کند!
  27. سلام خدمت دوستان عزیز در این مجموعه آموزش ما قصد داریم شما را با آموزش برنامه نویسی ماژولار در لاراول آشنا کنیم. تعریف کوتاه ماژولار : در برنامه نویسی ماژولار ما از گسستگی کدها جلوگیری میکنیم و کدهای خود را به قطعات کوچک تر تقسیم میکنیم و اگر توسعه دهنده لاراول هستید باید از این معماری پیروی کنید تا بتوانید اپلیکیشین هایی توانمند بنویسید. موفق باشید.
  28. سلام خدمت دوستان عزیز در این مجموعه آموزش ما قصد داریم شما را با آموزش برنامه نویسی ماژولار در لاراول آشنا کنیم. تعریف کوتاه ماژولار : در برنامه نویسی ماژولار ما از گسستگی کدها جلوگیری میکنیم و کدهای خود را به قطعات کوچک تر تقسیم میکنیم و اگر توسعه دهنده لاراول هستید باید از این معماری پیروی کنید تا بتوانید اپلیکیشین هایی توانمند بنویسید. موفق باشید.
  1. نمایش فعالیت های بیشتر
×
×
  • جدید...